Tipy na halloweenskou zábavu v Praze

24. října 2023

Zažijte letošní Halloween ve velkém stylu a vyrazte za oslavami do evropské metropole! Praha, jedinečná v jakémkoliv období ale především na podzim, Vám během halloweenských slavností přichystá tajuplnou atmosféru. Ubytujte se v luxusním boutique hotelu Old Royal Post na Malé Straně, ze kterého se Vám naskytne magický pohled na podzimní mléčnou mlhu a oranžová světýlka plápolající z vydlabaných dýní v historických uličkách.

Přelom října a listopadu se nese nejen ve znamení keltského svátku Halloween, ale také v duchu příprav a oslav Dušiček či mexického svátku mrtvých Día de los Muertos. Nenechte si tak uniknout velkolepou zábavu se strašidelným nádechem, která uchvátí nejen dospělé, ale i ty nejmenší. S dětmi se můžete vydat na výstavu dýní v botanické zahradě a při té příležitosti si společně vyrobit dýňovou lucernu, se kterou se později k večeru vydejte na strašidelnou stezku odvahy. Zároveň také navštivte zoologickou zahradu, kde na Vás čeká program plný zábavy a soutěží.

V rámci oslav Dušiček můžete objevit zahrady pod Pražským hradem, které se nachází jen kousek od našeho boutique hotelu Old Royal Post. Zahrady budou otevřené pro všechny, kteří chtějí uctít památku zesnulých, na chvíli se zastavit či se pokochat panoramatem na Prahu v jedinečné atmosféře světel, luceren a loučí. Pokud ovšem dáváte přednost veselejším a energičtějším oslavám, pak si nenechte ujít festival Día de los Muertos v mexickém duchu. Tento svátek je totiž pravým opakem Dušiček. V Pražské tržnici tak budete mít příležitost poznat mexické jídlo, hudbu a zábavu.

Oslavte s námi jedinečné tradice a svátky zahalené v magickém kabátu Prahy. Zarezervujte si svůj pobyt v boutique hotelu Old Royal Post a zažijte nezapomenutelné okamžiky, které Vás nenechají lhostejnými! 

Ubytujte se v jednom z našich pokojů