Prožijte předvánoční čas s Old Royal Post

23. listopadu 2023

Vánoční Praha má své nezaměnitelné kouzlo. Ať už sněží, nebo ne, vánočně osvětlené historické uličky, vůně svařeného vína a skořice, dětská radost na kluzišti či vánoční stromek pyšně stojící na Staroměstském náměstí okouzlí každého. Přijeďte zažít předsváteční atmosféru, která se naskýtá pouze jednou za rok. Ubytujte se v luxusním boutique hotelu Old Royal Post a nechte se unést krásou matkou všech měst.

V tomto čase bychom měli myslet především na své bližní, stres nechat za dveřmi a uvolnit se. Vezměte tak své nejdražší a vyrazte společně na horký mošt nebo svařák na vánočních trzích. Zde se nejen zahřejete dobrým pitím, ale koupíte i ručně vyráběné dárky, poslechnete si koledy a občerstvíte se. Navíc díky poloze našeho hotelu budete mít nejlepší trhy za rohem!

Místo procházek po Praze vyzkoušejte zimní bruslení, které je dokonalé jak pro zábavu s přáteli a rodinou, tak i na romantické rande. Pokud dáváte přednost spíše poklidnějšímu večeru a rádi byste se kochali pražskými panoramaty, naplánujte si adventní projížďku po Vltavě anebo navštivte výstavu betlémů, mezi kterými nechybí ani ty ručně vyřezávané.

Dopřejte si pohodu a klid, ke kterým vánoční svátky vybízejí a rozmazlujte se v boutique hotelu Old Royal Post. U nás Vás čeká jedinečná kombinace pohodlí a luxusu. Rezervujte si svůj pobyt! 

Ubytujte se v jednom z našich pokojů