Sbírejte podzimní zážitky s Old Royal Post

09. listopadu 2023

Ačkoliv je čas chladnějšího podzimu, nenechte se zmást. Život v Praze ani v tomto období nestagnuje, naopak nabízí svým návštěvníkům rozličné kulturní, umělecké a gastronomické akce. V kombinaci s objevováním krásných historických památek a pestrobarevných parků budete mít na Prahu nezapomenutelné vzpomínky. Ubytujte se proto v luxusním boutique hotelu Old Royal Post na Malé Straně a užívejte si podzimní atmosféru!

Pokud byste rádi spojili objevování současné architektury, kultovní místa Prahy a hudbu, jistě si nenechte ujít hudební festival Struny podzimu, který se koná například v kostele sv. Salvádora či v budově Rudolfina. Díky rozmanitým hudebním žánrům si pak vybere každý milovník hudby. V listopadu máte také poslední možnost poslechnout si hudební koncert na Pražském hradě, který se od hotelu Old Royal Post nachází jen pár minut chůze!

Listopadové období také ohlašuje zimu stejně jako svátek sv. Martina, který spadá na 11. listopad. Budete tak mít možnost ochutnat tradiční svatomartinské hody a víno nejen v klasických restauracích, ale také v moderních bistrech. Pokud se však chcete pomalu naladit na zimní období, zahřejte se svařeným vínem v kavárnách a barech. K večeru zakončete svou návštěvu Prahy ve světelných parcích, které nabízí instalace s více než 400 000 LED světýlky. Romantickou a hravou atmosféru ocení nejen dospělí, ale i děti. Dopřejte si ty nejlepší zážitky díky luxusnímu boutique hotelu Old Royal Post na Malé Straně.

Ubytujte se v jednom z našich pokojů