Poznejte Prahu v novém světle. Signal Festival je tady!

09. října 2023

Tradiční festival světel a digitální kultury probíhá každoročně v říjnu již od roku 2013. Po celé Praze se tak po čtyři dny promítá v nejrůznějších lokalitách, přičemž jedny z nejkouzelnějších show se odehrávají v blízkosti boutique hotelu Old Royal Post, který sídlí na Malé Straně. Ubytujte se u nás a mějte na dosah netradiční spojení historie a moderní technologie.

Signal Festival je skvělým způsobem, jak se ponořit do světa světelných a uměleckých instalací. Máte tak jedinečnou příležitost vidět, jak se světlo mění a proměňuje prostor kolem Vás. Známá místa Prahy, která jste možná mnohokrát navštívili, nyní získávají nový rozměr. Od projekcí na historických budovách po interaktivní světelné instalace, Signal Vám nabízí šanci prozkoumat umění světla v nejkrásnějších lokalitách Prahy.

Aby byl Váš zážitek z celého festivalu dokonalý, ubytujte se v boutique hotelu Old Royal Post, který je výjimečně umístěný v blízkosti několika show Signal Festivalu. Díky tomu uvidíte až na osm z patnácti instalací, aniž byste museli trávit dlouhé hodiny hledáním dalších lokalit. Luxusní hotel Old Royal Post Vám tak nabízí nejen pohodlí, co se týče nejznámějších lokací, ale také komfort v našich 25 jedinečných pokojích, ve kterých si po dlouhém dni můžete odpočinout. Rezervujte si svůj pobyt a objevte Prahu v novém světle.

Ubytujte se v jednom z našich pokojů