Navštivte Prahu v září

21. září 2023

Září je v Praze měsícem plným zajímavých událostí a kulturního dění. Čeká na Vás jak objevování pamětihodností, tak i gastronomické či umělecké festivaly, které byste si neměli nechat ujít. Abyste měli veškeré akce na dosah ruky, ubytujte se v boutique hotelu Old Royal Post, jež sídlí v srdci Prahy přímo na Malé Straně.

Ze začátku pobytu si nenechte uniknout památky jako je Pražský hrad, Staroměstské náměstí či procházku po Karlově mostě, který se nachází pouhých pár minut od našeho hotelu. Poté se vydejte do města, kde umělecké duše nadchne týdenní Prague Art Week – výstava umění, kterou představují nejlepší pražské galerie a umožní Vám tak prozkoumat rozmanitou tvorbu českých i mezinárodních umělců. Navíc se během září můžete podívat do zákulisí moderních staveb a architektonických skvostů v rámci Dnů architektury. A až se budete vracet k nám do hotelu, určitě se zastavte na malostranských trzích, které jsou hned za rohem. Do začátku října zde každý čtvrtek můžete ochutnat místní speciality a jídla české kuchyně.

K podzimu také patří vinobraní (na Grébovce a Hradčanech), kde můžete objevit skvělá vína a zažít nezapomenutelné chvíle s Vašimi blízkými. Pokud dáváte přednost pivu, pak navštivte Nuselské pivní slavnosti. Tady si můžete vychutnat široký výběr pivních značek a tradičního českého jídla.

A nakonec, pro milovníky hudby, je tu Dvořákova Praha. Tento hudební festival nabízí mnoho koncertů a hudebních produkcí, které Vás zaručeně nadchnou a obohatí o klasickou hudbu. Po dni plném zážitků se vraťte do pohodlí, které na Vás čeká v luxusním hotelu Old Royal Post. Odpočiňte si například v pokoji inspirovaném právě českým skladatelem Antonínem Dvořákem a podtrhněte tak své zážitky z Prahy. Rezervujte si svůj pobyt a užijte si svůj pobyt naplno.

Ubytujte se v jednom z našich pokojů