Zimní Praha: výlet do romantické pohádky

13. února 2023

Máte rádi vůni svařeného vína a pečených dobrot na předvánočních trzích, prohlídku tradičních betlémů a uklidňující zvuky vánočních koled? Nebo preferujete relaxační procházku starobylou Prahou v tiché, zasněžené noci? Plánujete romantický pobyt na Den svatého Valentýna? To vše nabízí Praha v zimě.

Stačí malá nadílka sněhu a z historického srdce Prahy se stane místo jako vystřižené z romantické pohádky. Své návštěvníky okouzlí půvaby budov s červenými střechami pokrytými třpytivou bílou barvou a díky menšímu počtu turistů poskytne skvělou příležitost objevovat kouzelné dlážděné uličky téměř na vlastní pěst. 

Pobyt v Old Royal Post, v našem luxusním hotelu v centru Prahy, se v posledním ročním období promění ve skutečně jedinečný zážitek. Předvánoční atmosféra začíná každoročním slavnostním rozsvěcováním stromu na Staroměstském náměstí a návštěvníkům nabízí návštěvu vánočních koncertů, výstav, adventních řemeslných dílen trhů či příležitost zazpívat si koledy pod širým nebem. 

Koncem roku ale nekončí zima. Vyrazte do Prahy třeba v únoru, například Den svatého Valentýna přímo vybízí strávit romantický pobyt v našem hotelu Old Royal Post. Hned o pár dní později centrum Prahy zase ožije masopustním veselím, které je spojeno s tradičním průvodem masek a oslavami pomalu končící zimy.

Ubytujte se v jednom z našich pokojů