Majestátní památky a osvěžující relax v překrásných zahradách. I to je letní Praha

26. ledna 2023

Vychutnejte si pravou letní atmosféru v centru Prahy. Třeba procházkou po Karlově mostě, který se nachází pouze několik minut chůze od našeho boutique hotelu Old Royal Post. V horkých dnech vás zaručeně osvěží plavba po Vltavě, ať už na vypůjčených lodičkách, šlapadlech nebo při vyhlídkových plavbách. Příjemný relax vám zprostředkuje také posezení na zahrádce jedné z bezpočtu restaurací, v nichž vám rádi připraví nějakou tradiční českou specialitu či natočí sklenici vyhlášeného piva.

Opravdový kousek od našeho hotelu se pak nachází Vrtbovská zahrada, jedna z nejkrásnějších barokních zahrad v Evropě. Ukrývá se na svahu Petřína a nabízí nejen přívětivý úkryt před letním sluncem, ale také překrásný výhled na chrám sv. Mikuláše, Pražský hrad a z vyhlídkové terasy i na střechy domů na Malé Straně. Za návštěvu ovšem určitě stojí i další vyhlášené pražské zahrady. 

S příchodem léta se v Praze otevírá sezóna letního kina, která trvá až do konce září. Pokud v tomto ročním období navštívíte českou metropoli a hledáte originální program pro teplé letní večery, nenechte si ujít tuto příležitost. Nebo zavítejte na slavný divadelní festival Letní shakespearovské slavnosti, nejstarší a největší divadelní přehlídku pod širým nebem v Evropě, která se koná v majestátních kulisách Pražského hradu.

Ubytujte se v jednom z našich pokojů